Αυξημένη ζήτηση για φιάλες ελαιολάδου μιας χρήσης. Τυποποιημένο το ελαιόλαδο στα εστιατόρια από την 1η Ιανουαρίου

Νέος Νόμος για σφραγισμένες συσκευασίες ελαιόλαδου

Με πρόστιμο 500 ευρώ κινδυνεύουν όσοι ιδιοκτήτες εστιατορίων διαθέτουν στα τραπέζια τους ανοιχτές συσκευασίες ελαιολάδου από την 1η Ιανουαρίου 2018, καθώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το ελαιόλαδο θα διατίθεται αποκλειστικά σε σφραγισμένες συσκευασίες.
Αυτό απαιτεί ο σχετικός κανόνας Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ), σύμφωνα με τον οποίο

«από την 1-1-2018 το κάθε είδους έλαιο που προορίζεται στον τελικό καταναλωτή για επιτραπέζια χρήση, κατόπιν του σταδίου της παρασκευής του γεύματος στην κουζίνα των καταστημάτων, πρέπει να διατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω σφραγισμένων μη επαναγεμιζόμενων συσκευασιών ή συσκευασιών μιας χρήσης που θα διατίθενται από το κατάστημα και θα φέρουν τις απαιτούμενες επισημάνσεις, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία».

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το ελαιόλαδο στα καταστήματα εστίασης, θα πρέπει να διατίθεται, μόνο σε σφραγισμένες, μη επαναγεμιζόμενες συσκευασίες, προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο η ποιότητα του εθνικού μας προϊόντος, όσο και η προστασία των καταναλωτών.

Η λύση από την AMGLASS

Η AMGlass  προκειμένου να καλύψει τη νέα αυτή ανάγκη της αγοράς, έχει άμεσα διαθέσιμες φιάλες με πώματα αλουμινίου τυποποίησης μη επαναγεμιζόμενα (no refill) ή φιάλες έως 100 ml για την τυποποίηση του ελαιολάδου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 210-6021841 ή στείλτε μας e-mail στο info@amglass.gr.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας

Δείτε τις φιάλες λαδιού