Το e-shop amglass.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης “Μαρκάκης Ανδρέας”. Η επιχείρηση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από το 1935 με το εμπόριο φιαλών και βάζων για εμφιάλωση κρασιού, ποτού, νερού και τροφίμων. Στη σημερινή της μορφή, με τη 3η γενιά να έχει αναλάβει, η επιχείρηση έχει επεκταθεί με προϊόντα σε πολύ καλή ποιότητα και προσιτές τιμές για τον πελάτη-καταναλωτή από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.

Η εταιρεία μας φημίζεται για την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Προσπαθούμε πάντα να αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη εξατομικευμένα δίνοντάς του πρακτικές αλλά και οικονομικές λύσεις προς όφελος του.
Η ειλικρίνεια, η ευθύνη και ο σεβασμός απέναντι στους καταναλωτές, στην αγορά και στους ανθρώπους μας είναι η πυξίδα της καθημερινής μας
πρακτικής.

Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις της σημερινής εποχής δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε το πελατολόγιο μας να ενημερωθεί για τα προϊόντα μας με μεγαλύτερη    αμεσότητα. Οι ιδιόκτητες αποθήκες μας, μας δίνουν τη δυνατότητα για άμεση αποστολή των εμπορευμάτων καθώς τα περισσότερα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ετοιμοπαράδοτα.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και Καλές Αγορές…

Θέση Λουζιτάνια Ασπρόπυργος τ.κ. 19300

Ανοιχτά 9:00πμ – 5:00μμ